Nemzetközi Junior Nyári Táborok 2020

Az Irish College of English a Tempus Közalapítvány által minősített ír nyelviskola. Iskolánk 2020-as nyelvi programjaira a Tempus Közalapítvány felületén keresztül van lehetőség pályázni.

Programjaink keretében a diákok helyi családoknál vagy bentlakásos iskolában kerülnek elhelyezésre. Az érkezés időpontja rendkívül flexibilis, mivel valamennyi diákunk számára professzionális privát reptéri transzfert és ingyenes helyi tömegközlekedést biztosítunk. Az érkezéssel kapcsolatban semmilyen további költség nem merül fel.

Miért az ICE

Nyelviskolánk, az 1992-ben alapított Irish College of English több díj birtokosa. Gondosan felépített junior nyelvtanfolyamaink és professzionális angol nyelvoktatásunk egyedülálló és jól kamatoztatható tapasztalatot kínál diákjainknak. Hisszük, hogy a nyelvi környezet magával hozza a nyelv szeretetét.

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfélszolgálatunk és az ügyfeleinkkel ápolt kapcsolataink egyaránt kiválóak. Iskolánkat az vezérli, hogy diákjaink pozitív tapasztalatokat szerezzenek, ami visszaigazolást nyer mind a rólunk írt értékelésekben, mind a díjainkban.

27 év tapasztalat

27 éve szervezünk angol nyelvi táborokat fiataloknak, ismerjük a tizenéveseket, tudjuk hogyan motiváljuk őket és hogyan szerezzünk nekik felejthetetlen nyári élményeket.

Elismerések & Renomé

Megszereztük az írországi angol nyelvi szolgáltatások akkreditációjáért és koordinációjáért felelős országos szintű szervezet, az ACELS elismerését. Helyi és nemzetközi szinten egyaránt minőségi tapasztalatszerzést nyújtó szolgáltatóként tartanak bennünket számon, a szülőktől és a diákoktól pedig dicsérő visszajelzéseket kapunk.

Idén újra bekerültünk a Study Travel Magazine által adományozott Star Awards 2019 döntős listájába.

 

  • Junior nyelvtanfolyamok 18 év alattiaknak díj– Mi voltunk az első írországi iskola, amelyet valaha beválasztottak a kategória legjobbjai közé 2015-ben, ezt követte 2016, 2017 és 2019.
  • English Language School Europe – 2017-ben és 2019-ben is bekerültünk a legjobbak közé.

 

Kitüntetés – a malahide-i kereskedelmi kamara „kiemelkedő szolgáltatásért” odaítélt díja, amelyet a bizonyítottan kiváló és megbízható ügyfélszolgálatunkért érdemeltünk ki. Továbbá a tekintélyes „Év szervezete” díjat is megkaptuk 2016-ban.

 

Amiért a szülők megbíznak az ICE-ban

Nálunk a tinédzserek vannak a középpontban, és nyelvtudásuk fejlesztése biztonságos, jól megszervezett  körülmények között zajlik. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a szülőkkel és gondoskodunk róla, hogy a diákokat már a dublini reptéren egy kedves arc várja, ezzel is megalapozva barátságos fogadtatásukat írországi tartózkodásuk teljes ideje alatt.

 

NEW JUNIOR SUMMER CAMP BROCHURE 2020

Video Homestay & Residential – International Junior Summer Camp

 

Options & Locations on Coursebase

Juniors Options – 11 to 17 years of age

Options & Locations on Coursebase

18 + years of age

18+ Secondary School Summer Programme - Dublin

Galeria de fotos de nuestros campamentos de verano en Irlanda

 

More information about our Junior Summer Camps in English

Alojamiento en familia - Distancia a pie garantizada

Malahide, Dublín (Irlanda)

Classic English Junior Summer CampsEnglish Junior Summer Camps

Campus Residencial

Los campus más prestigiosos de Irlanda

Glenstal Abbey English Junior Summer CampsClongowes English Junior Summer Camps